Om Ti på Topp

Ti på Topp Grimstad starter sin andre sesong 3. april. Få med deg venner, familie og kollegaer ut i naturen.

Hva er Ti på Topp: 
Ti på topp er et godt tilrettelagt turtilbud for folk i alle aldre. Du er garantert flotte naturopplevelser, samtidig som du kommer i god fysisk form. Gjennom å registrere turene på nettsiden vår eller i Ti På topp-appen, håper vi å gi deg en ekstra motivasjon til å besøke de mange flotte turmålene som finnes i regionen. Aktivitetsperioden varer fra 3. april-1. oktober 2022. 

De ti toppene: 
De fleste turene ligger i flotte områder med gode muligheter for å forlenge turen og/eller å ta en annen løype. Gjør gjerne det- bare husk at løypa vi beskriver i Ti på Topp har en grei parkeringsmulighet og er godt forklart i appen.

Hvem kan delta? 
Alle kan delta i Ti på Topp. 
Du kan delta på et lag i bedriften din, som deltaker på et venne- og familielag, eller som individuell deltaker.

Pris: Deltakelse koster kr. 175,- pr person (kr. 100,- pr barn 0-13 år).

Hvordan melde seg på?
Du kan melde deg på via fanen "Påmelding" øverst på denne nettsiden. Det er også mulig å gjøre det samme via appen Ti På Topp. Ved påmelding velger du om du ønsker å delta i bedriftsklassen, venne-og familieklassen eller individuell klasse.

Delta med din bedrift (bedriftsklasse)
Ti på Topp er et enkelt, morsomt og sosialt HMS tiltak på din arbeidsplass. Å gjennomføre Ti på Topp med kollegaer gir økt overskudd, samhold og trivsel blant ansatte. Alle bedrifter kan delta og man kan lage interne konkurranser, eller sammenligne seg med andre bedrifter.
Kanskje dere vil bli med en hel gjeng fra jobben? Vi hjelper dere med å opprette et bedriftslag å få dere i gang. Ta kontakt med oss på agder@bedriftsidretten.no 

Delta alene (individuell klasse)
Dersom du ønsker å gjennomføre Ti på Topp alene velger du påmelding i individuell klasse.

Delta med din familie og venner (venne og familieklasse)
Ønsker du å ha med deg venner og familie på et turlag velger du å delta i familie og venneklassen. Hvert lag består av 3-8 deltagere. Del gjerne utfordringen med øvrig familie, vennegjeng og naboer. Hvem klarer alle turene i løpet av sesongen?

Det er ikke mulig å delta i flere lag med samme bruker, altså må noen velge om de vil være registrert i bedriften, familielaget eller i vennelaget.

Påmelding barn: 
Det er mulig å melde på barn samtidig som man melder på seg selv, man bruker da nettsiden for å registrere turene for barna (kan ikke sjekke inn på toppene). Brukernavnet deres er da en e-mailadresse.

Dersom du har barn som har egen mobiltelefon, og som ønsker å benytte denne til innsjekking under Ti på Topp- konkurransen- er det lettest å melde dem på separat. Altså ikke når du melder deg selv på, men en egen påmelding. Så hvis du oppretter familielaget "Familien Hansen" når du selv melder deg på, søker du bare opp det laget og får barnet inn under samme laget når du melder dem på i etterkant.

Siste frist for å bytte lag er 15. august.

Hvordan registrere turer og sender inn bilder?
Du kan enten registrere turer her på denne nettsiden via "Min side", eller ved hjelp av appen Ti På Topp (Apple Appstore eller Google Play). På "Min side" kan du registrere turer og laste opp bilder. Husk at du må registrere turkoden som står på skiltet på toppen hvis du bruker denne muligheten.

Bruker du appen, skal du bare trykke innsjekksknappen som blir grønn når du er innenfor en gitt radius på turmålet, så er turen registrert. NB! Husk å starte appen og velge/åpne turmålet mens du befinner deg i et område med god dekning før du beveger deg mot turmålet. På denne måten får appen lastet ned posisjon og opppdateringer for målet. Det er da mulig å sjekke inn om det skulle være dårlig mobildekning der. Husk å åpne appen igjen når du kommer innenfor god mobildekning igjen slik at appen får lastet opp registreringen din.

Det må gå 12 timer etter innsjekk på en topp før du har anledning til å sjekke inn på samme topp igjen.

Tilbake til hovedside